Philips Hue ve Milli Tenisçimiz İpek Öz tenise renk katacak bir iş birliğine başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydınlatma sektörünün lideri Signify, ülkemizin sporcularıyla bir arada olmaya devam ediyor. Signify, akıllı aydınlatma markası Philips Hue ile milli tenisçimiz İpek Öz’ü bir araya getiriyor!

Aydınlatma sektörünün lider firması Signify, spora destek olmak amacıyla millî sporcularla bir araya gelerek projelerine devam ediyor. 2022 yılında Philips solar ürün ailesiyle Alaçatı Rüzgâr Festivali’nde sörf sporunu desteklemeye yönelik, önemli çalışmalar gerçekleştiren Signify, 2023 yılında da yeni bir projeyle özel bir iş birliğine imza atıyor. Signify bu kez, akıllı aydınlatma markası Philips Hue ile millî tenisçimiz İpek Öz’ü buluşturuyor.

Tenisin giderek yaygınlaşması, ülkemizdeki tenisçilerin uluslararası turnuvalarda elde ettikleri başarılı sonuçlar, Türkiye’de özellikle gençler arasında tenise olan ilginin giderek artması, iki başarılı markayı ortak bir projede buluşturmaya yetti. Philips Hue iş birliği kurduğu İpek Öz ile spora ve sporcuya destek olmak amacıyla yola çıkmaya hazırlanıyor. Signify, Philips Hue ile millî sporcumuzun turnuvalarına eşlik etmeyi, zinde kalmasına destek olmayı, keyifli anlarını renklendirmeyi amaçlıyor.

Tenise renk katan bu anlamlı iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren Signify Türkiye Genel Müdürü Saner KırıkDoğru ışık, insan yaşamı için oldukça önemli. Verimli uykudan tutun, dinlenebilmenize, stresten uzaklaşarak rahatlamanıza, enerjinizi yükselterek kolayca odaklanmanıza kadar birçok fayda sağlıyor. Akıllı aydınlatma markamız Philips Hue ise tüm bunları sağlamasının yanında hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandıracak yenilikler de sunuyor. Öyle ki; izlediğiniz filmdeki ya da spor müsabakasındaki bir sahne yanınızda yaşanıyor hissi vererek, keyifli anlarınızı üst noktaya taşıyor. Bu keyifli anları millî sporcumuz İpek Öz’ün yaşamasını ve en üst düzeyde konsantrasyon sağlanmasını istedik. Böylece yeni bir projenin başlangıcını yaptık. İpek Öz, ülkemiz için gelecek vaat eden, çok başarılı bir sporcumuz. Ülkemizdeki gençler için de rol model ve ilham kaynağı. Signify olarak istedik ki, konsantrasyona, motivasyona ihtiyaç duyduğunda, dinlenmek için film izlerken ya da müzik dinlerken, enerjik ürünümüz Philips Hue yanı başında olsun, renkleriyle yaşamına dokunsun.” ifadelerini kullandı. 

Milli Tenisçi İpek Öz ise Signify iş birliği hakkında, “Philips Hue’nun aydınlatma ürünleri ve sistemleri, bana yıl boyunca turnuvalarımda ve yolculuklarımda eşlik edecek, zinde kalmama yardımcı olacak, boş zamanlarımı en keyifli şekilde geçirmemi sağlayacak. Akıllı aydınlatmanın mükemmel hali Philips Hue ile olan yolculuğumu sizlerle paylaşacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım” açıklamasında bulundu.