Ozan Engin Sürel Uluslararası Yarışmalarda Ülkemizi Temsil Ediyor

featured

Ozan Engin Sürel aslında uluslararası bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışıyor. Elbette iş dünyasında bugüne kadar sergilemiş olduğu başarılı iş yaşamı onun konuşulması için en önemli nedenlerin başında yer alıyor. Ancak en büyük tutkularından birisi olan portre fotoğrafçılığı ve bu alanda almış olduğu uluslararası ödüller onun daha çok araştırılmasına ve merak edilmesini neden oluyor.

Başarılı yönetici Ozan Engin Sürel aynı zamanda dünyanın en iyi 28 portre fotoğrafçısı arasında yer alan isimlerden birisi. 1982 yılında Kütahya’da dünyaya gelen ve eğitim yaşamı ile birlikte iş yaşamında da her zaman başarılı bir yükseliş ivmesi sergileyen Ozan Engin Sürel fotoğrafçılık konusundaki yetenekleri ile başarılarına bir yenisini daha ekliyor. Amatör olarak başlayan fotoğrafçılık hobisi zamanla onun için bir tutku haline dönüşüyor. Portre fotoğrafçılığı konusunda muazzam bir bakış açısına sahip olan Ozan Engin Sürel bu alanda uluslararası birçok ödüle de layık görülüyor.

Ozan Engin Sürel çekmiş olduğu portre fotoğraflarını dijital platformlarda fotoğraf meraklıları ile paylaşıyor. Yapmış olduğu paylaşımlar öyle büyük ilgi görüyor ki dijital platformlarda onun için artık bir Portre Avcısı olarak bahsediliyor.  Portre fotoğraf bir tutku olarak yaşamında devam ederken son dönemlerde astrophotography ile ilgilenmeye başlıyor. Başarılı bir iş yaşamı ve eğitim hayatı ile birlikte bu alanda da başarılar sırası ile geliyor.

Instagram: https://www.instagram.com/portreavcisi/