OTEL KONFORUNDA, ÖZEL REZİDANSINIZDA

featured

Boğaz’ın en güzel noktasında, denizle iç içe bir ortamda ev rahatlığını otel konforunda yaşamak için, The Grand Tarabya Rezidanslar orta ve uzun dönem konaklamalarda farklı alternatifler sunuyor. 

Boğaz’ın en güzel noktası olan Tarabya koyuna hakim manzarasıyla benzersiz lokasyonu, on yılları aşan konukseverlik mirası ile İstanbul’un ikonik otellerinden The Grand Tarabya, orta ve uzun dönem konaklamalarda ev rahatlığını beş yıldızlı otel konforunda yaşamak isteyen konuklarına çok özel rezidans alternatifleri getiriyor.

İş insanları, expatlar, evini restore ettirenler, konfor tercihleri nedeniyle otelde yaşamayı tercih edenler; sebebi ne olursa olsun The Grand Tarabya rezidansları, orta ve uzun dönem konaklamalarda farklı ihtiyaçları karşılayan esnek modelleri ve daire tipleri ile elverişli seçenekler sunuyor.

Marina, Boğaz ve Kuzey adı altında üç kategorideki rezidans daireler, bir, iki ya da üç odalı alternatiflerle 74 metrekareden 260 metrekareye uzanan geniş bir yelpazeye yayılıyor. Sabah uyanıp tek tuşla odanızın tüm perdelerini açtığınızda Boğaz’ın Karadeniz çıkışını günün ilk manzarası olarak göreceğiniz Kuzey rezidanslar; salonlarında yer alan büyük yemek masalarında misafir ağırlama, yemekli toplantı yapma imkanı sunan Boğaz rezidanslar Tarabya’daki yaşamın fark yaratan detaylarından… Rezidanslar, sade ve modern dekorlarıyla içinde yaşayanların kişisel dokunuşlarına da yer bırakıyor.

Miele beyaz eşyalarla döşeli tam teşekküllü mutfaklarda isteyen konuklar ev atmosferinde yemeklerini pişirebilirken, dilediklerinde otelin yeme-içme noktalarından yararlanabilir, sosyalleşmek istediklerinde The Brasserie Restaurant’a, Cafe R.E.A.D’e veya Diba Bar’a inerek otel hayatının tadını çıkarabilirler. Rezidans konukları, otelin concierge, kat hizmetleri, oda servisi, kuru temizleme gibi hizmetlerinden yararlanarak ev yaşamının gereksinimlerini kesintisiz, sorunsuz ve en hızlı şekilde giderebiliyorlar.

Bilgi ve rezervasyon için: 0212 363 33 00

https://www.thegrandtarabya.com/