New Göktürk Dergisi 12 Yaşında

featured

New Göktürk Dergisi imtiyaz sahibi Kenan Yılmaz sosyal medya hesaplarında 70 bin takipçiye ulaşıyor olmanın gururunu ve mutluluğunu okuyucuları ile paylaştı. Yayınlamış olduğu bir mesaj ile sürece katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

New Göktürk Dergisi 4 Şubat 2011 yılında Göktürk semtinde yayın hayatına başladı. Derginin kurucusu ve imtiyaz sahibi Kenan Yılmaz habercilik sektörünün duayen isimlerinden birisidir. Sahip olduğu deneyim ve kurmuş olduğu güçlü bir ekip ile bu özel yayın aracını faaliyete geçiren Kenan Yılmaz her geçen gün büyüyen bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Bu hedef ile bugün New Göktürk Dergisi, haber ve duyuruları paylaştığı 45 bin instagram, 20 bin facebook,  3 bin twitter, 2 bin youtube ve linkedin olmak üzere toplamda 70 bin takipçi sayısına ulaşmayı başarıyor.

Kenan Yılmaz’ın Mesajı

Kenan Yılmaz hedeflerine ulaşabilmiş olmanın haklı gururunu ve yeni hedeflerini okuyucuları ve derginin gizli kahramanları olarak adlandırdığı işbirlikçileri ile paylaşıyor. Profesyonel ekibi ile birlikte sanki ekipten bir parçaymış gibi haber gönderen gönüllü muhabirlerine ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletiyor. Ve teşekkürlerini şu cümleler ile dile getiriyor;

New Göktürk Dergisi 12 yaşında
Geçen 11 yıl, içerisinde büyük emekleri ve büyük paylaşımları barındırıyor. Bizler güçlü ve profesyonel bir ekibiz. Ve bugün elde etmiş olduğumuz başarının en önemli nedeni şüphesiz ki işimize duyduğumuz aşk ve sahip olduğumuz ekip ruhudur.

Elbette sizler ekip dediğimizde dergimiz bünyesinde görev alan arkadaşlarımızı kastetmiş olduğumu düşünebilirsiniz. Evet, profesyonel ekibimiz en güçlü direklerimiz. Onların varlığı ile her geçen gün sağlam adımlarla büyümeye devam ediyoruz. Bir de kurumsal ekibimizin dışında gönül bağı kurduğumuz bir ekibimiz var. Onlar bizim görünmeyen kahramanlarımız. Bu kahramanlar okuyucularımız ve bizi aileden biri sayarak, hissettikleri bir sorumluluk duygusu ile bizlere haber gönderen takipçilerimiz. Başarı ve hedeflerimize ulaştığımız her bir çalışmada onların da çok büyük bir katkısı ve emeği bulunuyor.

New Göktürk Dergimiz ile www.newgokturk.com adresi üzerinden faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda farklı paylaşımlar yapmış olduğumuz bir de Instagram hesabımız bulunuyor. Bugün hesabımızın 70 bin gerçek – organik takipçiye ulaşabilmiş olmasının mutluluğunu yaşıyorum. Haber, duyuru, etkinlik, okur şikâyetleri ve müşterilerimizin reklam çalışmalarını paylaştığımız Instagram hesabımızı takip eden 70 bin okurumuza, bizlere haber gönderen gönüllü muhabirlerimize, desteğini esirgemeyen herkese çok çok teşekkür ediyoruz.’

New Göktürk Dergisine Kısa Bir Bakış
New Göktürk Dergisi başta Göktürk ve Kemerburgaz olmak üzere İstanbul’un genelinde hizmet veriyor. Göktürk haber ve duyurularının paylaşıldığı en güçlü kitle iletişim araçlarından birisi olarak gelişmeye devam ediyor. Derginin yürütmüş olduğu tüm faaliyetlerde öncelik her zaman tarafsız habercilikten yana seyrediyor. Haber değeri taşıyan ve haber niteliğinde olan gelişmeler, duyurular ve ilanlar tüm kanallar aracılığı ile okuyuculara ulaştırılıyor.

New Göktürk Dergisi Göktürk ve Kemerburgaz haber yayıncılığı konusunda kaliteli bir hizmet sağlıyor. Hizmet içeriklerine bakıldığında okuyucuların tüm taleplerini karşılayabilecek bir çeşitlilik ön plana çıkıyor. Kısacası New Göktürk bir dergiden çok daha fazlasını sizlere sunuyor.

New Göktürk Dergisinde tarafsızlık ve gerçeklik taviz verilemeyecek en önemli değerler. Gerçeğin sesi olan ve her zaman tarafsız haberlerin yer aldığı dergi bünyesinde haber ve duyurular ile birlikte aynı zamanda etkin bir reklam imkânı sunuluyor.

Kemerburgaz ve Göktürk bölgeleri başta olmak üzere tüm İstanbul’da faaliyet gösteren farklı sektörlerin temsilcisi firmalar derginin reklam alanlarını kullanabiliyor. Firma reklam ve tanıtımlarına yer verilen derginin çok geniş bir kitlesinin bulunması, yapılan reklamların verimliliğini de ortaya koyuyor.

Kenan Yılmaz New Göktürk Dergisi’nin Başarı Sırlarını Anlatıyor
Uzun yıllardır habercilik ve duyuru alanında çok başarılı işlere imza atan New Göktürk Dergisi’nin kurucusu Kenan Yılmaz bu başarının sırlarına değindi. Yaptığı kısa açıklamada habercilik sektörünün çok zor ve önemli sorumluluklara sahip bir sektör olduğunu ifade eden Kenan Yılmaz bu sektörde başarılı olabilmek için prensiplerinden ödün vermediğini anlattı. New Göktürk dergisinin birtakım sloganlar doğrultusunda çalıştığını ve bu sloganlara harfiyen uyulduğunu açıkladı. New Göktürk Dergisinin taviz verilmeyen ve sözde kalmayan sloganları;
•    TARAFSIZ!
•    GÜVENİLİR!
•    Canlı Yayın
•    Anlık Ulusal ve Yerel Haberler
•    Göktürk Kemerburgaz Haberleri
•    Etkinlik ve Duyurular
•    Firma Tanıtımları
Sektör gelişse de, alışkanlıklar değişse de, bu sloganlar şirket prensibi olarak hep kalıcıdır.