Murat Yalçın Kimdir ?

featured

07.07.1991 tarihinde Adıyaman Besni ilçesinde dünyaya geldi. Okul yıllarında bütün öğretmenleri şaşırtan Zeki ve yaramaz bir öğrenciydi kendine has yetenekleri ve sınavlardaki başarıları ile dikkatleri üstüne çekmeyi herzaman başardı olaylar üzerine normal gitmeyen kıvrak zekası ve hırsı ile herşeyde birinci olmak en iyisi olmak onun tutkusuydu en sevdiği şey başarı olduğu bilinmektedir.

Tıp okumasını ailesi tarafından çok isteniyordu fakat kendisi eğitimini yarı da bırakarak iş hayatına atıldı Uzun yıllar model fotoğrafçılığı yaptı model fotoğrafçılığı döneminde bulunduğu bölgede yaptığı çekim ve işlerle müşteri portföyü ile ses getirmeyi başardı daha sonra 24 yaşında Bursa’ya giderek ticarete atıldı.

İlk olarak emlak sektörüne girdi Sultan Süleyman gayrimenkul adı verdi şirketini kurdu ve 2 yıl içinde bursada en çok satış yapan bir gayrimenkul firması oldu birçok ülke kanallarına röportajlar verdi başarısını merak edenlere açıklamada bulundu daha sonrasında Mağazacılık, 400 yataklı öğrenci yurdu , 69 odalı otel işletmeciliği ekstra olarak bünyesine katarak yalçın grup yönetimi kurulu Başkanı olarak faliyetlerine devam etmekte.

Murat Yalçın genç yaşına rağmen güzel işlerde bulunan ve memleketine hayırlar yapmaya çalışan biridir bunlar erzak yardımı maske yardımı kurban yardımı ve babasının Adına bir camii En dikkat çeken özellikleri dört dil bilmesi ve çok güçlü ikna kabileyetinin olması şuan bursada faliyetlerine devam etmekte olup Dubai başta olmak üzere bir çok Arap ülkesinde iş ortaklıkları bulunmaktadır.

Instagram Adresi:

https://www.instagram.com/yalciinmuratt/