Kuruçeşme’de “Mehin Oktaylı” coşkusu

featured

 

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Türk pop müziğinin başarılı ismi Mehin Oktaylı sevenleriyle buluştu.
Son dönemlerde ard arda yayınladığı ‘İsyan’, ‘Bahceli’, ‘Good Day’ şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren başarılı popçu Mehin Oktaylı, Kuruçeşme Açıkhava’da hayranlarını coşturdu.
Gecede ‘Sultanim’, ‘Yalanci’, ‘Ninne Yarim’ gibi hit olmuş şarkılarını seslendiren Mehin Oktayli, yaklaşık iki buçuk saat sahnede kaldı.
Mehin Oktaylı, gecede hayranlarını hem şarkılarıyla coşturdu hem de esprileriyle güldürdü. Oktaylı konser boyunca enerjisi ve neşeli tavrıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı, şarkı aralarında seyircilerine takılıp, espri yapmayı da ihmal etmedi.
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dinleyicileriyle buluşan Mehin Oktaylı, ikinci yarı açılışını sürpriz bir düet ile yaptı. Sagop Rzayeff ile ‘Yalanci’ şarkısında düet yapan Mehin Oktaylı, müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Mehin Oktaylı’nı dinlemeye gelenler arasında Sagop Rzayef ve Gulsen de vardı.

Spotify: https://open.spotify.com/album/4Qk8hSxtrW7fxdJqUKHYTL?si=CnY1ShjBTviVpmQ6j8vwZw

Spotify:  https://open.spotify.com/album/5icHl3zjQxR19a9MmdMcDs?si=_iR758nsRNqww-13Jnd_vQ
Spotify:  https://open.spotify.com/album/4Mz2vvnjavxJb5Db26mfND?si=ndQkckT1TbGM830kpV9zNA
Instagram: https://instagram.com/iconmekh/