Kurs0t Kimdir

featured

Sahnede Kurs0t ismini kullanan Kürşat Sarı müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmayı başardı. Birbirinden farklı ve özel soundlara sahip şarkıları ile müzik severlerin dikkatini çeken Kurs0t yeni projeleri için harekete geçti.

2006 yılında Samsun’da dünyaya gelen Kurs0t küçük yaşlardan itibaren müziğe karşı yoğun bir ilgi besliyor. Hobisini kariyere dönüştürme süreci ise 2020 yılına dayanıyor.2020 yılından itibaren yeni bir yol haritası belirledi. 2022’de Laurion Music isimli müzik grubunu kurdu. Sosyal paylaşım sitesi Youtube üzerinden müzik severler ile eserlerini paylaşan Kürşat Sarı,kısa süre içerisinde önemli başarılara imza attı.

164 ülkede 2.5 Milyon Dinlenme!

Kurs0t, dünyanın en önemli müzik servisi konumundaki Spotify’da Türkiyede en çok dinlenen rap sanatçıları arasında girdi. Spotify tarafından yayınlanan verilere göre 164 ülkede müzik eserleri dinlenen genç sanatçı, binlerce kişiye ulaştı. Kurs0t’nin eserleri toplam 2 buçuk milyon kez dinlendi. Rap müzik severlerin yakından takip ettiği bir isim haline geldi. Müziğin dostluk, barış ve kardeşlik gibi duyguların ortaya çıkmasında etkin bir rol üstlendiğine inanan Kurs0t farklı sanatçılarla ortak çalışmalara da imza atıyor. Son olarak Velovis ile yaptığı “CONSTANTINE” şarkısı yayınlandı. Ayrıca cagd0s ile 5 single çıkaran genç sanatçı kısa sürede dinleyici listelerinin üst sıralarına yükselen şarkı altyapısı ve özgün sounduyla müzik severlerden tam not almayı başardı.

Sosyal Medya Hesapları:

https://www.instagram.com/kurs0t/

https://g.co/kgs/WefZcW

https://music.youtube.com/channel/UCmO0UKZ3bav4jvCyaoku2sQ

https://music.apple.com/us/artist/kurs0t/1537766573