Kruvasan Tost Lezzeti Her Geçen Gün Yayılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kruvasan tostta nedir? Kruvasandan tost mu olur diyenler bugün kruvasan tostların müdavimi olarak bu lezzetin peşinden çığ gibi geliyor. Lucky Bunny Croissant Bakery tarafından ilk kez denenen ve sonucunda her damak tadına hitap edebilen kruvasan tostlar ağızda dağılan muhteşem lezzeti ile hızla yayılıyor.

Lucky Bunny Croissant Bakery tarafından keşfedilen kruvasan tostlar klasik kruvasan anlayışınıza bazı farklılıklar kazandırıyor. Tost makinasında yanmadan kalabilen kruvasan hamuru içindeki malzemelerle birlikte bir tosttan da çok fazlasını veriyor. Tabi ki kruvasan tostunun kruvasanı klasik kruvasanlardan farklı olarak hazırlanıyor. Lezzeti ve size verdiği haz aynı kalırken tost makinesinde yanmadan kalabilen bazı farklılıklarla hazırlanıyor. Bu işin sırrı ise şimdilik Lucky Bunny Croissant Bakery’de saklı kalıyor.

Günün her saati taze kruvasan şöleni

Kruvasan sevenler bunun çok özel bir lezzet olduğunu düşünüyor. Kahve ile muhteşem bir ikili olan kruvasanlar işin ehli ellerde bir lezzet şölenine dönüşebiliyor. İşte Lucky Bunny Croissant Bakery işin ehli olan nadir yerlerden birisi. Her biri %100 tereyağlı ve el açması olan kruvasanlar her saat taze olarak üretiliyor. Ve her saat en taze şekilde servis ediliyor. Zaten tazelik bir kruvasan için olmazsa olmazların başında geliyor. Hem klasik kruvasanlar hem de bir farklılık arayanlar için kruvasan tostlar kaliteli malzeme ve muhteşem işçilik ile servis ediliyor.