Kerem Gül Kimdir?

featured

Kerem Gül 2000 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Edirnelidir . Rusya’nın Kazan şehrinde yaşamının bir kısmını geçirmektedir. Türkiye’ye de gelmekte ve geldiği zamanlarda ülkemizdeki çeşitli organizasyonlara katılmaktadır.

Özellikle YouTube videolarıyla boy göstermektedir. Sosyal medya fenomenliği alanında emin adımlar ile ilerlemektedir. Aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır. Genç olmasına rağmen birçok işte başarılı olan Gül, aynı zamanda bir

Öğrenci danışmanıdır. Birçok öğrenciye danışmanlık yaparak hem örnek olmuş hem de güzel bir aile ortamı oluşturmuştur. Hem fiziği hem de giyim tarzı ile dikkat çeken Kerem Gül başarılı bir danışman ve blogger olmakta ve daha da başarılı olmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Kerem Gül  blogger yanı ile de güncel olaylar hakkında takipçilerini bilgilendiriyor. Kendi fotoğraflarının yanı sıra Rusya’da gezip gördüğü yerleri  ve Rusya ve Rusça hakkındaki tecrübelerini de paylaşmayı ihmal etmiyor. Birçok yeteneği ile dikkat çeken Kerem Gül , sosyal medya fenomenliği yolunda da güzel adımlar ile ilerliyor. Bu kadar başarılı olmayı genç yaşta başaran Genç girişimci , özellikler gençler tarafından örnek alınması gereken isimlerden bir tanesi olmaktadır.

Kerem Gül ‘ ün aktif kullandığı instagram ve YouTube adresi :

İnstagram : keremm.gul

YouTube : Kerem Gül