İYİLİK ORDUSU DERNEĞİ YİNE İŞ BAŞINDA!

featured

6 Şubat 2023 tarihi saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 olarak duyurulan ve 7.7 olarak güncellenen deprem tüm ülkeyi derinden sarstı. Deprem için tüm Türkiye seferber olmuşken, ülkenin dört bir yanından yardımlar ve yardım çalışmaları sürüyor.

Gündüz saatlerinde Kızılay’ın kan ihtiyacı duyurusunun ardından İyilik Ordusu Derneği Genel Başkanı ve İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Kader Kılıç beklemeksizin harekete geçti.

Ordu’da inşaat, mobilya ve kişisel bakım sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin sahibi olan Kader Kılıç ve personelleri Kızılay’ın çağrısına sessiz kalmayıp kan bağışı için harekete geçti. 100’e yakın personeli ile Kızılay’a kan bağışına giden Kılıç; “Ölüme ne kadar yakın olduğumuzu ve hiçbirşeyin önemi olmadığını böyle günlerde anlıyoruz. Tüm personellerime kan bağışı için organize olmak talebimi ilettim. Onlar da düşünmeksizin ellerini değil gövdelerini taşın altına koyarak bu talebimi karşılıksız bırakmadılar. Bir tane bile fire vermeksizin kan bağışı için buradayız.” dedi.

Kılıç sözlerine; “Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Depremde yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Arama çalışmalarında gece-gündüz demeden emek sarfeden tüm görevli ve gönüllülere şükranlarımı iletiyor, halen enkaz altındaki vatandaşlarımızın ise tez zamanda kurtulmalarını temenni ediyorum.Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün yardımlaşma günüdür.” şeklinde devam etti.

Bu örnek davranışı ile Orduluların hatta tüm Türkiye’nin taktirini kazanan Kader Kılıç, aynı zamanda genel başkanı olduğu İyilik Ordusu Derneği’nin faaliyetleri kapsamında da afet bölgelerine yardım tırlarını organize ederek, harekete geçirdi. İyilik Ordusu Derneği’nin çıkardığı yardım tırlarının sabah saatlerinde afet bölgelerine ulaşması bekleniyor.