İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

featured

Akşener, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım programına katıldı. Programda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Yasin Öztürk olduğunu duyurdu.

Akşener, partinin başarısını vurguladı

Akşener, konuşmasında Türkiye’ye bir nefes olma yolculuğunda başarılı olduklarını belirterek, iktidarın hizmet etmekle, muhalefetin de vatandaşın avukatı olmakla yükümlü olduğunu ifade etti. Seçmenin sesini meclise getirdiklerini ve iktidarın dikkatini çektiklerini söyledi.

Seçmenin oylarının sonuçlarına karşı sorumluluk

Akşener, seçmenin verdiği oyların sonuçlarına karşı sorumluluk taşıdıklarını vurgulayarak, “Vereceğiniz oyların sonuçları itibarıyla onların karşısında duracağız. Ama kendimizi de sorgulayacağız.” diye konuştu.

İyi Parti’nin hedefleri

Akşener, İyi Parti olarak seçmenin teveccühüyle seçimde başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, Türkiye’nin mevcut siyaset anlayışından çıkması gerektiğini söyledi. Adalet, demokrasi, ekonomi gibi değerlerin oluşması için tek adam yönetiminden uzaklaşılması gerektiğini ifade etti.

İlçe belediye başkan adayları

Programda ayrıca İyi Parti’nin Denizli ilçelerindeki belediye başkan adayları da açıklandı. Pamukkale’de Türkay Berberoğlu, Merkezefendi’de Fatih Coşkun, Babadağ’da Ali Atlı, Çivril’de İsmail Çorbacıoğlu, Acıpayam’da Mahir Altuğ, Tavas’ta Emin Barıner, Honaz’da Osman Çaybaşı, Sarayköy’de Ahmet Çelikak, Buldan’da Mustafa Gülbay, Çameli’de Sezai Turhan, Serinhisar’da Şükrü Averi, Bozkurt’ta Zafer Kocaman, Güney’de Alaaddin Gümüş, Çardak’ta Mehmet Çakmak, Bekilli’de Kemal Karaman, Beyağaç’ta Sevhan Demirel ve Baklan’da Celal Tuyji İyi Parti’nin ilçe belediye başkan adayları oldu.