IEFT Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Fuarları 41. Kez Sizlerle Buluşuyor!

featured

 

Ücretsiz Online Davetiye ve detaylar için https://ieft.com.tr/ basvuru adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Fuar Yer ve Tarihlerimiz

  • 16 Mart İstanbul – Hilton Otel Kozyatağı Saat:13:00-18:00
  • 18-19 Mart İstanbul – Hilton Otel – Harbiye Saat: 12:00-18:00
  • 21 Mart Ankara – Sheraton Otel Saat:13:00-18:00
  • 23 Mart İzmir – Marriott Otel Saat:13:00-18:00

Ayrıca arkadaşlarını whatsapp üzerinden davet eden kişiler; İngiltere’de 2 hafta her şey dahil dil kursu, 2 Avrupa uçak bileti, 10 TOEFL IBT Sınavı, 10 IELTS sınavı giriş hakkını kazanma şansı yakalıyor.

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları 41. kez ziyaretçileriyle buluşacak…

Yurt Dışında Eğitime Dair Tüm Soruların Cevabı IEFT Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Fuarlarında…

Almanya, İtalya, Polonya gibi Avrupa Ülkeleri Bu Fuarda Öne Çıkan Ülkeler Arasında…

IEFT Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Fuarları 41. Kez kapılarını açıyor. 25 ülkeden 150 okulun katılacağı fuar Türkiye’nin 3 ilinde düzenlenecek. İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek olan fuar kapsamında dünyanın en iyi üniversiteleri ve eğitim kurumları Türk öğrencilerle buluşacak. 35 eğitim kurumuyla fuara katılan İngiltere, Amerika, Kanada , İrlanda başta olmak üzere İtalya, Polonya, Almanya fuarın ön plana çıkan ülkeleri arasında.

Her yıl büyük bir katılımla gerçekleşen fuarda başarılı öğrenciler birbirinden değerli burslar ve kayıt imkânlarına ulaşacak. Çocuklarının eğitim ve kariyer geleceklerini düşünen aileler fuar kapsamında gerçekleştirilecek seminerlerde detaylı bilgi alıp, kafalarındaki soru işaretlerine yanıt bulacak.

İtalya’dan Uni-Italia / Study in Italy olarak tüm İtalyan üniversitelerinin RESMİ temsilcisi olarak fuarda olacak. Ayrıca University of Pisa’da katılım sağlayan üniversiteler arasında.

Almanya’dan  Offenburg University,  University of Europe for Applied Sciences, Technical University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt (THWS), Munich Business School,  BSBI – Berlin School of Business International, Alpadia Language School, Sprachcaffe Language School, Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği, DAAD: Alman Akademik Değişim Servisi ve Goethe-Institut Istanbul olarak geniş bir katılım gerçekleşecektir.

Polonya’dan Study in Poland / Perspektywy Education Foundation, Lazarski University, Collegium Da Vinci, Gdansk University of Physical Education and Sport, University of Ecology and Management in Warsaw,  University of Economics and Human Sciences in Warsaw katılımcı okullar arasında.

Seminerler ve Burs İmkânları Yurt Dışı Eğitime Daha Kolay Adım Atmanızı Sağlayacak

8 Ülke 8 Seminer

İlk Ağızdan Yapılan Bilgilendirmeler ile Adım Adım Yurt Dışı Eğitim…

Yurt dışı eğitime dair pek çok bilgiye erişmek mümkün fakat çoğu zaman bu bilgiler eksik ya da hatalı olabiliyor. Ya da bilgi yoğunluğu nedeniyle ebeveynler ve öğrenciler ilk adımı nasıl atmaları gerektiğini bilemiyor, kararsızlıklar yaşayabiliyor. Bu sebeple IEFT Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Fuarları ebeveynlerin ve öğrencilerin ilk ağızdan bilgiye erişebilmesi adına ülkelerin eğitim ataşelikleriyle ortaklaşa bir çalışma yürüterek seminerler düzenliyor.

Seminerler kapsamında Amerika, Kanada, İngiltere, İrlanda,  Almanya, Fransa, İtalya, İsveç ülkelerinin yetkilileri kendi ülkelerindeki lisans ve yüksek lisans programlarını, bu programların kabul şartlarını, sunmuş oldukları burs imkânlarını, kabul ve kayıt tarihlerini, eğitim sistemlerinin içeriğini paylaşacak. Sunumların ardından yapılacak soru cevap bölümlerinde ise sormak istenilen tüm sorulara cevap alınacak.

Katılımcı Ülkeler ve Eğitim Kurumları:

25 ülkeden 150 eğitim kurumunu ağırlamaya hazırlanan IEFT Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Fuarlarına bu sene Amerika, İngiltere, İtalya ve Almanya’dan yoğun bir katılım mevcut. Ayrıca Japonya da dikkat çeken ülkeler arasında geliyor.

Burs İmkânları:

IEFT Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Fuarları kapsamında her yıl birbirinden değerli yüzlerce eğitim kurumu başarılı Türk öğrencilere özel imkânlar sunuyor. Öğrenciler burs imkânları, erken kayıt avantajları, ücretsiz sınavlar, ücretsiz danışmanlıklar, konaklama indirimleri gibi pek çok farklı alanda cazip fırsatlarla karşılaşabiliyor.

İngiltere üniversitelerinden kısmi burslar, Alman devlet üniversite bursları, Amerikan üniversitelerinde yüksek lisans bursları, Kanada üniversiteleri bursları, İtalya ve Polonya üniversite bursları hakkında bilgiler doğrudan okul yetkililerinden alınacak. Ayrıca British Council, Campus France, DAAD, Amerika Fulbright Eğitim Komisyonu gibi kurumlardan diğer  burs olanakları hakkında bilgi alınabilecek.

Öğrenciler okulların burs kriterlerine uygun olup olmadıklarını doğrudan üniversite yetkilileriyle görüşerek öğrenecek.
IEFT fuarları esnasında burslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin lise veya üniversite not dökümlerini, varsa İngilizce veya diğer dillerde sınav sonuç belgelerini, referanslarını yanlarında bulundurmaları tavsiye ediliyor.

FUAR YER VE TARİHLERİ:

  • 16 Mart İstanbul – Hilton Otel Kozyatağı 13:00-18:00
  • 18-19 Mart İstanbul – Hilton Otel – Harbiye 12:00-18:00
  • 21 Mart Ankara – Sheraton Otel 13:00-18:00
  • 23 Mart İzmir – Marriott Otel 13:00-18:00

Online Ücretsiz Davetiye: www.ieft.com.tr