Hem Altyapı Hem de Beste Sanatçısı Yasin Öztürk

featured

Müzik altyapısı yapan aynı zamanda beste sanatçısı olan Yasin Öztürk adından fazlasıyla söz ettiriyor. 1993 doğumlu olan Ankaralı sanatçı, genç yaşına rağmen rap müzik konusunda kendini fazlasıyla geliştirmiştir. Şimdilerde çıkarmış olduğu ‘’Sana Yeminim Var’’ teklisiyle de ilgi görmeye devam ediyor. Sanatçının teklisini çeşitli müzik platformlarından ücretsiz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda Youtube üzerinden de single parçasının klipini de izlemeniz mümkündür.

Hunkarbeats adıyla popülaritesini sürdüren Yasin Öztürk, uzun süredir rap ev R&B müzikle ilgileniyor. Bu kapsamda da ciddi bir takipçi kitlesine sahip diyebiliriz. Kendisinin tüm müzik çalışmalarını, single ve diğer projelerini de sosyal medya hesapları üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Twitter, Instagram ve Facebook gibi popüler platformları da aktif şekilde kullanıyor. Sıkı bir takipçi kitlesine sahip olan Yasin Öztürk bu kapsamda rap müzik alanında ilerlemeye devam ediyor.

Yetenekli genç sanatçı çeşitli müzik mecralarında single parçasını yayınlayarak kariyerinde önemli adımlar atmayı sürdürüyor. Aynı zamanda alt yapı konusunda ve beste yapma projeleriyle de kendini geliştirmeyi planlıyor. İlerleyen süreçlerde daha farklı çalışmalar ile karşımıza çıkacak olan Yasin Öztürk, Hunkarbeats adında bir web sitesine de sahip. Web sitesinde kendisi hakkında detaylı bilgi edinebilir aynı zamanda da sosyal medya hesaplarını bulabilirsiniz. İleriki süreçlerde sanatçının yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi almanız mümkündür.

Instagram:

https://www.instagram.com/hunkarbeats/

Facebook:

https://www.facebook.com/hunkar06

Twitter:

https://twitter.com/hunkar06

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCyZBIqsFbHwBSnBC8vr50Ow

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/1TZBjk9H6YSPy9hz2uRUUf