Feyza Özkan Kimdir?

featured

Fikirannesiyim proje fikri 2016 yılında Feyza Özkan tarafından, sosyal medyada eksik gördüğü bir ihtiyacın ilk adımıydı diyebiliriz.

Amacı sosyal medyada farklı fikirler üreterek bunları insanlara ulaştırmak ve önerileri ile takipçilerine fayda sağlamaktı.

2010 yılında fox tv de yayınlanan 4 düğün 1 balayı yarışma programına katılarak düğününün tüm sponsorluk anlaşmalarını da kendisi yapmıştır. Bu vesile ile medya sektöründe hatırı sayılır firmalar ile bağlantılar kurarak sektörün içerisine girmiştir.

Doruk Ali ve Bulut Ömer isminde 2 çocuğu bulunan Feyza Özkan, çocuklarının gelişim sürecinde de neler yapabilirim konusunda kendini geliştirmek için Başkent Üniversitesi ” Oyun Terapisi Eğitimi”   Aydaakademi  ” Yaratıcı Drama Eğitimi ” gibi farklı eğitimler almıştır, hala aktif olarak seminerler ve konferanslara katılarak kendisini geliştirmektedir.

Ayrıca bu seminer ve eğitimlerde edindiği fikirleri, fikirannesiyim Youtube kanalını aktif şekilde kullanmaya başlayarak bu platformda da takipçileri ile buluşturmayı hedeflemektedir.

Feyza Özkan,  Benimyuvam, Maskeli Kahramanlar, Kelebek Çocuklar ve Sma’lı çocuklar yararına yapılan etkinlik ve organizasyonlarda da aktif rol alarak sorumluluk projelerinin içinde de sürekli yer almaktadır.

2021 yılının sonuna doğru Tv 8,5 ile gerçekleştirdiği İş ve Başarı proğramına konuk olarak, oradan 2022 yılına dair hedeflerinden bahseden Özkan, Fikir Annesiyim konsepti ile 2022 yılında daha çok Kolej ve Avm etkinlikleri ile birlikte ” Fikir Annesi Kids Fashion ” projesine yoğunluk vereceğini, ek olarak Fikir Annesiyim markasını 2018 yılından beri büyük şirketlere partnerlik yapan sosyal medya ajansı ” Ajans Pandora ” ile anlaşarak projeyi duyurmak adına Networkmarketing ağının içinde de yer almayı planladığını söyledi.

25 Ocak 2022 de Dedeman Hotel Convetion Center’de 6.sı düzenlenecek olan 2. Uluslararası Kalite Ödülleri gecesine  ” YILIN EN İYİ GİRİŞİMCİ İŞ KADINI ” ödülüne layık görülerek plaketini alması için davet edilmiştir.

Ayrıca çocukların Spor ile büyüdüğüne Sanat ile yoğrulduğuna inanan Özkan, çocuklarınıda bu yönde yetiştirerek sosyal gelişimlerini ön planda tutmaya çalıştığını ve projelerinin arasında, Spor ve Sanatın iç içe olduğu konsepti ile çocuklara ve ebeveynlere maximum fayda sağlayacak görkemli bir mekanı da hayata geçirmeyi hedefleri arasında olduğunun altını çizdi.

 

İnstagram: http://www.instagram.com/fikirannesiyim

 

Twitter: http://www.twitter.com/fikirannesiyim

 

Facebook: http://www.facebook.com/fikirannesiyim

 

Youtube : https://youtube.com/channel/UCOblvdEstD0svl1XlS0tgdw