Ev Temizliği İçin İpuçları

featured

Saatlerinizi harcasanız bile temizliğiniz istediğiniz gibi olmuyorsa bu içeriğimiz size özel hazırlandı! SGT Temizlik, hepinizin hayalini kurduğu sorunsuz ve hızlı bir temizlik yapmanın ipuçlarını sizler için paylaşıyor. Aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını sitemiz üzerinden ücretsiz öğrenebilirsiniz. Başa çıkamadığınız durumlarda ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz! SGT Temizlik, ev temizliği, koltuk yıkama, inşaat sonrası temizlik ve daha birçok alanda güveneceğiniz tek adresiniz.

İşinizi Organize Edin


Dizi izlemek, kitap okumak gibi aktiviteler varken temizlik yapmanın oldukça zorlayıcı olduğunun farkındayız. Bu durumu daha zor ve daha karmaşık hale dönüştüren ise yapacağınız temizliği planlamamaktadır. Alt tarafı ev temizliği plan da nedir dediğinizi duyar gibiyiz. Sıralanmış maddeleri organize bir şekilde yaptığınızda temizliğin çok daha eğlenceli ve hızlı olduğunu göreceksiniz.

  • En fazla efor harcayacağınız yeri belirleyin.
  • Ev temizliğinizi günlere bölün. Hepsini aynı anda bitiremezsiniz.
  • Kullanacağınız temizlik malzemelerinin eksiksiz olduğundan emin olun.
  • Gerekirse evdekilerden yardım istemeyi ihmal etmeyin.
  • Mutlaka mola verin. Böylelikle enerjinizi toparlayabilir, kaldığınız yerden daha rahat devam edebilirsiniz.

Belirli Bir Rutin Oluşturun


Evimizde temizlememiz gereken ne çok nokta var değil mi? Kapılar, pencereler, yerler, banyolar derken bütün günümüzü feda edebiliriz. Sakin olun, buna hiç gerek yok! Kişisel temizliğimizi yaparken genel olarak başımızdan başlarız. Yine aynı şekilde ev temizliğinde de en üst yerden başlamanız gerekmektedir. Aksi taktirde aynı yeri defalarca silmek zorunda kalabiliriz. Evlerinizin kapılarınızdan başlayarak saat yönünde silmeye devam edebilirsiniz. Bunu rutin haline getirdiğiniz takdirde ev temizliği için ne kadar az zaman harcadığınıza siz bile hayret edeceksiniz!


Büyük İşleri Günlere Ayırmaktan Çekinmeyin


Ev temizliği, birçok noktayı kapsayan temizliktir. Evin her noktası toz ve kir kaplamaya müsait olduğu için birbirinden farklı alanlarda mücadele etmek zorlayıcı bir iştir. Peki bunun çözümü nedir?

  • Haftanın günlerini kullanın: Hafta sonu muhteşem bir planınız varsa hafta içini doğru değerlendirmek çok önemlidir. Haftanın beş gününe özel bir plan hazırlayabilirsiniz. Evin her bölümü için bir gününüzü ayırarak hafta sonunuzu rahat geçirmeyi garanti altına almış olacaksınız.


Tüm bu ipuçlarına rağmen ev temizliği yorucu olmaya devam ediyorsa SGT Temizlik ekibiyle tanışma vaktiniz geldi! Yoğun iş temponuz varsa, kendinize daha çok zaman ayırmak istiyorsanız İstanbul ev temizliği hizmetimizden faydalanabilirsiniz. İletişim numaralarımızdan bize ulaşarak ücretsiz bir randevu oluşturabilirsiniz.