Erzurum’da Döner Ustasının Başına Gelen Talihsiz Kaza

featured

26 yaşındaki Döner Ustası Gaz Sıkışması Sonucu Ağır Yaralandı

Erzurum’un Aziziye ilçesinde bir restoranda döner ustası olarak çalışan 26 yaşındaki Hakan Arslan, bir hafta önce sabah saatlerinde hazırladığı tavuk döneri pişirmek için ocağa koyup gazı açtı. Ancak yaşanan talihsiz bir olay sonucunda ağır yaralandı.

Unutkanlık Sonucu Gaz Sıkışması ve Parlama

Hakan Arslan, restorana giren bir kişiyle sohbet ederken gazı açık unutup çakmağı çekti. Bu anlık unutkanlık sonucunda meydana gelen parlamada Arslan ağır yanıklarla hastaneye kaldırıldı.

Şu An Yanık Tedavi Merkezinde Tedavisi Devam Ediyor

Erzurum Şehir Hastanesi acil servisinde ilk müdahalesi yapılan Arslan, daha sonra Yanık Tedavi Merkezine sevk edildi. İki kolu, elleri, yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde 2. derece derin yanıklar olan Arslan, şu anda tedavi altında.

“Herkes Dikkat Etsin, Bunun Başka Bahanesi Yok”

Arslan, yaşadığı talihsiz olayı anlatırken, dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, “Bir anlık boşluk, bir anlık unutkanlık işte sonuç bu. Herkes dikkat etsin, bunun başka bahanesi yok. Biraz dikkatsiz davrandım, olacağı da varmış.” şeklinde konuştu.

Hastaneden Teşekkür

Arslan, hastanenin Acil Servis ve Yanık Tedavi Merkezi çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederken, yaşanan olayın başkalarına da örnek olmasını ve benzer kazaların yaşanmamasını temenni etti.

Tedavi Süreci ve Durumu

Yanık tedavi merkezi doktorlarından Onur Ceylan, Arslan’ın tedavisinin devam ettiğini ve genel durumunun iyi olduğunu belirterek, “Klinik durumu iyi gitmekte ve tedavilere olumlu cevap alıyoruz.” açıklamasında bulundu. Arslan’ın psikolojik olarak olayın etkisinden kurtulmaya çalıştığı da belirtildi.