Endüstriyel Mutfak Makineleri    

featured

Ekmek fırını makinaları nedir? A vantajları neledir? Ergonomik ve şık tasarımları ile hizmet sektöründe yer alan tüm işletme sahipleri kullanmaktadır. Özellikle pastacılık, facefood ve restaurant işletmecilerinin gözdesi olan fırınlar neredeyse tüm dünyada kullanılmaktadır. Bizler de bunun farkına vararak Memak’ın distribütörlüğünü üstlenmiş bulunmaktayız. İsteğe, talebe ve işletmenin hacmine göre 6 çeşit fırın makinamızı müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Profesyonel bir ekiple teknolojiye dayalı olarak üretilen fırınlar, BEYSA A.Ş tarafından da piyasaya sürülmekte, müşterisine ulaştırılmaktadır.

Endüstriyel mutfak makineleri arasında endüstriyel tost makinesi , çikolata püskürtme makinesi , waffle makinesi , endüstriyel mikser ürünleri sayılabilir.

Memak Ekmek Fırını Makinaları Tanıyalım

Bizler, gerek endüstriyel mutfak malzemeleri, gerek ekipmanlar ile pastacılık ve yiyecek sektöründe görev alan ya da almak isteyen herkese en büyük desteği vermekten gurur duymaktayız. Distribütörlüğümüz önlüğünde önce Türkiye’nin sonranın sanayi tipi fırın ihtiyacını karşılamaktayız. Memak ekmek fırını makinaları ile mahallesi arasında iş yapan hamburgerciden, onlarca zincire sahip bir markaya kadar her ihtiyaca ve iş hacmine karşılık ürünlerimiz mevcuttur. Bu sayede de hedef kitlemiz ve müşteri portfoyumuz gün geçtikçe gelişmekte, buna mukabil olarak da hizmet sınırlarımız da genişlemektedir. Sizlere sunmuş olduğumuz fırınlar sayesinde işletmenizin ihtiyaç duyduğu ekmek üretim sorununu da çözmüş olacak, aralıksız üretime devam edeceksiniz. Daha fazlası için Instagram hesabımızı ve Youtube hesabımızı takip edin.

Memak Ekmek Fırını Makinaları

Fırın makinaları sayesinde işletmenizin üretim hacmini arttırmak ister misiniz? Sahip olduğunuz sanayi tipi fırın sayesinde kendi ekmeğinizi kendiniz üretecek, müşterilerinize farklı deneyimler yaşatacaksınız. Özellikle pastacılık alanında ilerlemek gibi bir vizyona sahipseniz, mutlaka edinmeniz gerekmektedir. Bu sayede hem ekmek maliyetini düşürmüş, hem de üretim alanınızı genişletmiş oluyorsunuz. Web sitemiz üstünden ürünleri direk sipariş edebilir veya bizlerle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Memak ekmek fırını makinaları edinerek pastacılık veya yiyecek sektöründe dev adımlar atabilirsiniz. Bunun haricinde gene endüstriyel mutfak ürünleri kategorisine giren çikolata ekipmanları kategorimize de direkt bağlantı üzerinden inceleyebilirsiniz. Ekmek fırını makinaları, pastacılık alanında verdiğiniz hizmetin kalitesini arttırmakla beraber, sunmuş olduğunuz ürünleri de çok daha değerli hale getirecektir. Tüm endüstriyel mutfak ekipmanları için bizlere ulaşabilirsiniz.

Memak Fırın Makinaları arasında bulunan Memak Luna Sabit Konveksiyonlu İki Katlı modeli çift katlı şık ve ergonomik tasarımı, hızlı ısınma özelliği ve yüksek enerji tasarrufu ile sizlerin hizmetine girmek için bekliyor. PLC dokunmatik ekranı ile istediğiniz ayarları kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.
 
Memak Fırın Makinaları envanterinde bulunan bir diğer model olan Memak Stella Elektrikli  001 otomatik buhar kontrolü            ve buhar klepesi , çift yönlü tava arabası dönüşü ve 50-300 °C sıcaklık aralığı ile mutfakların göz bebeği.