Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kurultayı’na Videomessage Gönderdi

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Selamları ve Temennileri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kurultayı’na gönderdiği video mesajda, Hareket’in mensuplarını hasret ve muhabbetle selamladığını belirtti. Erdoğan, kurultayın hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Türkiye’deki Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne dikkat çekti. Kampanya sürecinde bulunamasa da kalbinin onlarla olduğunu ifade etti.

Türkiye-Bulgaristan İlişkileri ve Soydaşlarımızın Rolü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan’ın Türkiye için değerli bir müttefik ve dost olduğunu vurgulayarak, “Türkiye-Bulgaristan ilişkilerinin geliştirilmesine önem veriyoruz. İki ülke arasındaki güçlü beşeri köprüler ve soydaşlarımızın rolü büyük” dedi. Ayrıca, Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin Bulgaristan siyasetinde önemli bir konuma geldiğini ve Türkiye-Bulgaristan işbirliğine katkı sağladığını belirtti.

Seçilecek Kadrolara Başarı Dileği

Erdoğan, Hareket’in önemine vurgu yaparak, yeni seçilecek kadrolara başarılar dileyerek, “Seçmenlerin beklentilerini önceleyen, kapsayıcı ve kucaklayıcı bir yaklaşımla yol almalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Kurultay sonucu seçilecek kardeşlere başarılar dileyen Erdoğan, teşekkürlerini iletti ve tüm soydaşlara selamlarını iletti.