BİZON REKLAM WEB SİTELERİNDE KAMPANYA

featured

Hayallerin ve ideallerin bir araya getirdiği, gelişime her daim önem veren özel bir ekiple BEKAMU Bilişim ve Reklamcılık Hizmetleri LTD. ŞTİ. tarafından kurulan Bizon Reklam Ajansı, artan fiyatlara inat, küçük, orta ve büyük işletmelerin yanında olmaya devam ediyor.

“İnternet Sitesi Olmayan Kobi Kalmasın” sloganıyla yola çıkan Tokat Bizon Reklam, kurumsal ve tanıtım web sitelerinde düzenlediği kampanyalarla Türkiye’de adından söz ettirmeye başladı. Firmalar için tanıtım sitelerinde isim ve barındırma ücreti dahil 800₺ ücretli başlangıç paketini hazırlayan Bizon Reklam firması, web sitesi yaptırmak isteyenlerin tercihi olma yolunda ilerliyor. Hazırlanan özel tasarımlarla internet sitesi kurmanın çok kolay olduğunu, herhangi bir kod bilgisi gerekmediğini belirten Bizon Reklam Ajansı, güvenliği de ön planda tutmaya devam ediyor.

Bizon Reklam Ajansı Başkanı Akif Yurdakul, Anadolu’nun Mayası Tokat’ta 2019 yılında kurulan Bizon Reklam’ın İstanbul ajanslarına karşı bir dezavantaja sahip olmadığını belirtti. Yurdakul yaptığı açıklamada; “Günümüzde artık lokasyonun önemi giderek azalıyor. Markalarımıza yüz yüze, yakın iletişim halinde hizmet vermek tabi ki önemli ancak globalleşen dünyada online olmak, markalarımızla, danışanlarımızla sürekli iletişim halinde olmamız dinamiğimizi hiçbir zaman kaybetmemizi sağlıyor. Tokat’ta olmamıza rağmen işlerimiz ve hizmetlerimiz sadece Tokat ile sınırlı değil, Türkiye’nin her bölgesinde işlerimiz oluyor.

Tokat Bizon Reklam olarak; web tasarım konusunda uzman ve deneyim kadrosuyla web tasarım, yazılım ve tasarım hizmeti sunmaktayız. 2019 Yılından itibaren müşterilerimize yenilikçi, kullanıcı dostu ve yaratıcı tasarımlar sunmaktayız. Özel tasarım ve yazılımlı web sitesi referanslarına sahip tam hizmet ajansıyız. Bizon Reklam hazır tasarım ve yazılımlardan kaçınarak firmaların kurumsal yapılarına uygun ve yenilikçi internet siteleri üretmeyi kendine ilke edinmiştir.
Web Tasarımı yaparken her türlü kullanıcının rahat kullanması için kullanıcı dostu siteler oluşturmaktayız. Tasarımlarımızı güncel teknoloji ile desteklemekteyiz. Bir internet sitesinden daha fazlasını müşterilerimize vermeyi hedeflemekteyiz.
İnternet sitesini müşterilerimizin istekleri doğrultusunda tasarlayıp, müşterinin hayalindeki internet sitesini oluşturmaktayız. Kurumsal internet sitesi oluştururken firmanın kurumsal renkleri ve kurumsal çalışmaları dikkate alınarak hazırlanmaktadır.

Tokat Web Tasarım Merkezi olarak kampanya başlangıç fiyatımız 800₺’dir. https://bizonreklam.com/demo sayfamızdan inceleyebilirler. Tasarımlarımız mobil ve diğer cihazlarla uyumludur.
Standart kalıpların dışına çıkmak isteyen web site sahipleri olabilir. Böyle bir durumda Bizon Reklam Web Tasarım olarak isteklerinizi harfi harfiyen yerine getirmek adına yoğun bir çaba sarf etmekteyiz. Dilediğiniz zaman artık sizler de kusursuz hizmetlerden yararlanmaya başlayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde sektörde daha fazla büyümeniz adına elimizden ne geliyorsa fazlasıyla ortaya koyuyoruz. Üstelik web site tasarımcısı olarak ekonomik fiyatlar veriyoruz. Araştırma yapmayan reklamcılar, düşmandan gelen sinyalleri önemsemeyen generaller gibidir. Savaşı her zaman kaybederler. Bizler de danışanlarımız, markalarımız için en güvenli en iyi internet sitelerini yapmaya, onları yukarılara taşıyacak reklamları oluşturmaya, en iyileri için araştırmaya devam ediyoruz. Eğer sizler de profesyonel hizmetten yararlanmak istiyorsanız, Bizon Reklam en iyi adresiniz olacaktır. Alacağınız hizmetler sonucunda yükselişe geçmeye başlayacaksınız.” dedi.

“Dünya Düzdür” Sloganıyla hareket ettiklerini belirten Bizon Reklam Sosyal Medya Koordinatörü Muzaffer Şenel ise, “Sektörel dinamizme sahip olduğumuz yadsınamaz bir gerçek. Bunu imza attığımız başarılı işlerle ortaya koyduk. Sürekli olarak güncel kalmanın, takipte kalmanın çabası içerisindeyiz. Bizim en büyük rakibimiz yine kendimiz. Başarıyı bu şekilde elde ediyoruz. Bu yüzden sürekli kendimizle yarış içerisindeyiz. İlk hedefimiz her zaman hizmet sunduğumuz markalarımızın memnuniyetidir. İlk günden itibaren nasıl titizlikle çalışıyorsak bundan sonrasında da bunun katlanarak devam edeceğini biliyoruz. Bizon Reklam ailesi olarak Anadolu’nun nadide illerinden biri olan Tokat’ta Reklamcılık sektöründe yeni atılımlarla ekibimizi büyütmeyi, hizmet ağımızı genişletmeyi istemekteyiz. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, markaların reklam ve dijital ajans arayışında akıllarına ilk sıralarda gelen bir isim olmak istiyoruz. Bizlere 7/24 Whatsapp iletişim hattımız 0356 6060 112 ulaşabilirsiniz.” dedi.

Bizon Reklam İletişim Bilgileri:

www.bizonreklam.com – [email protected] – 0356 60 60 112

https://www.instagram.com/bizonreklam/

#TokatWebTasarım #TokatReklam #BizonReklam