BABALAR GÜNÜ’NE YAKIŞAN ASIRLIK FORMÜLLER 

featured

Entelektüelliğin ve kültürel zenginliğin merkezi Pera’dan doğan, Doğu ve Batı’nın sentezini yansıtan, İstanbul beyefendilerinin vazgeçilmezi, eşsiz formüllerin birleştiği Atelier Rebul, Babalar Günü’ne hazır.

Hediye sanatıyla buluşan asırlık formüller, kişiselleştirilmiş detaylarıyla babanıza kendisini bir kez daha özel hissettirecek. Bu anlamlı güne özel seçeceğiniz hediye setleri, babanızın baş harfi ile kişiselleşiyor ve yazacağınız notunuz ile tamamlanıyor. Babanız uzakta olsa bile, Atelier Rebul sizin yerinize ona hediyesini özenle ve hızla ulaştırıyor. Online mağazası www.atelierrebul.com.tr adresinde, İstanbul içi* aynı gün, Ankara içi* ise ertesi gün teslimat* ayrıcalığı sizi bekliyor.

Karakteristik ve elegan…
Atelier Rebul’ün atölye ruhundan ve dönemin kokularından ilhamla Collection Atelier Koleksiyonu Babalar Günü için ideal hediye alternatifleri arasında. Geliştirilmiş formülü ile L’Atelier parfümü ise bu özel günün öne çıkanlarından. Bu güçlü, karizmatik ve erkeksi koku; taze ve lezzetli limon, bergamot ve ananasın mükemmel harmanıyla canlandırıcı bir başlangıç sunuyor. Kalp notalarında, enfes çiçeklerin benzersiz kombinasyonu çekici ve maskülen bir dokunuşa imza atıyor. Parfüme dumanlı bir hava katan alt notaları mevsim ne olursa olsun, babanızın günün her saatinde kullanmak isteyeceği zengin ve eşsiz bir parfüme dönüşüyor.

Collection Atelier’nin diğer benzersiz parfümleri Tugra, J.C. Reboul ve Oud Royal ise hem karakteristik hem de elegan notalarla iddialı hediye seçenekleri arasındaki yerini alıyor.

J.C. Reboul Parfüm Fiyat (100 ml): 1000 TL

L’Atelier Parfüm Fiyat (100 ml): 1000 TL

Oud Royal Parfüm Fiyat (100 ml): 1000 TL

Tugra Parfüm Fiyat (100 ml): 1000 TL

Babanızın isminin baş harfi ile kişiselleştirebileceğiniz, yeniden doldurulabilen imza parfümler…
Atelier Rebul, bu Babalar Günü’nde kişiselleştirilebilen İmza Koleksiyonu parfümleriyle de şık ve unutulmaz bir hediye sunuyor. İmza Koleksiyonu’nda yer alan ikonik parfümler İstanbul, Pera ve 1895; kokularının yanı sıra, tasarımlarıyla da Doğu ve Batı’nın sentezini yansıtırken artık tıpkı eski İstanbul’da olduğu gibi seçili mağazalarda yeniden doldurabiliyor. Aynı zamanda bu özel tasarımlı şişeler, babanızın baş harfleriyle de kişiselleştirilebiliyor. Sadece ona özel, hayat boyu yanında olacak bir hediyeye ne dersiniz?

İstanbul Parfüm (125 ml): 1050 TL

Pera Parfüm (125 ml): 1050 TL

1895 Parfüm (125 ml): 1050 TL

Dünyanın Babanız İçin Kişiselleştirilebilen Tek Kolonyası
Bir numaralı kahramanlarımız babalarımıza, onlara özel olarak kişiselleştirebileceğiniz bir Babalar Günü hediyesi verin. İster babanızı ne kadar çok sevdiğinizi, ister onu ne kadar çok özlediğinizi, isterseniz de ona nasıl seslendiğinizi yazın… Atelier Rebul’ün kişiselleştirilmiş dolum kolonyaları ile babanıza en az onun kadar özel bir hediye verin. Yeşil Çay, Erguvan ve Mandalina kokularından babanıza en çok hitap eden, 80 derece etil alkol içerikli, mis kokulu kolonyayı, dilediğiniz mesajın yazıldığı etiketlerle kişiselleştirin ve hediyeniz sadece ona özel olsun.

Atelier Rebul Kişiselleştirilebilir Dolum Kolonyaları (Yeşil Çay, Erguvan ve Mandalina) Fiyat: 220 TL

125 yıllık formüllerden gelen ikonik bir hediye…
Atelier Rebul ‘Original Formula İkonik Hediye Seti’ ile babanıza kendisini bir kez daha özel hissettirin. Reboul Eczanesi’nin 127 yıllık gizli formüllerinin kullanıldığı İkonik Lavanta Kolonyası ve mucizevi krem Derma Cream’den oluşan hediye seti Babalar Günü’nün eşsiz hediyelerinden biri. Bundan 1 asır önce, İstanbul beyefendilerinin kokusu haline gelen ve kolonyadan ziyade daha çok babadan oğula geçen farklı mirasa dönüşen Lavanta Kolonyası, hayat bulduğu ilk antika şişesiyle babanızı nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.

Alcoolat de Lavande 185 ml (İkonik Lavanta Kolonyası) Fiyat: 360 TL

Derma Cream Original Formula 100 ml Fiyat: 320 TL

Cologne Absolue Koleksiyonu ile babanızı Doğu’nun büyüleyici dünyasına çağırın…
Atelier Rebul’ün koku uzmanlığından doğan gerçek bir ustalık eseri Cologne Absolue Koleksiyonu’nda yer alan parfümler, Babalar Günü için en cool hediyelerden biri. Incense Vetiver, Oud Noir, Patchouli d’Or ve Cardamom Oud, odun ve baharatların gizemli notalarıyla, babanıza Doğu’nun notalarının ve Patcholi Dor kapısını açmaya hazır.
Incense Vetiver Parfüm (100 ml) Fiyat: 650 TL
Oud Noir Parfüm (100 ml) Fiyat: 650 TL
Cardamom Oud (100 ml) Fiyat: 650 TL
Patchouli d’Or (100 ml) Fiyat: 650 TL