ALIŞVERİŞ, EĞLENCE VE ZİYAFET YAZ DÖNEMİNDE “YİNE CEVAHİR’DE!” 

featured

İstanbul Cevahir” iş çıkışlarını alışverişe bağlayanlar, herkes gidince İstanbul’un daha güzel olduğunu düşünenler, eğlenceyi uzakta aramayanlar, en güzel yaz story’lerini İstanbul’dan atanlar, her günü tatil bilenler, tatil programı planladığı gibi gitmeyenler ve her anın keyfini çıkaranların, yazın da hoş vakit geçirmesine olanak sağlıyor.

“İstanbul Cevahir”, yazın en’lerini toplamak isteyerek çalışmalarını sürdürürken; yazın en buzlu içeceğini içmek, en güzel güneş gözlüğünü bulmak, en eğlenceli zamanları yaşamak ve en beğendiği gömleği bulup giymek isteyenlere eşsiz seçenekler sunuyor. “Tatilde giyecek bir şeyim yok” diyenler ve sosyal medyada gezmek yerine mağaza mağaza gezenler yazı “İstanbul Cevahir”de karşılıyor. Yaz mevsimini soğuk kahveyle eşit sevenlerin ve her gününü tatile çevirmek isteyenlerin bu yaz da uğrak yeri “İstanbul Cevahir” oluyor.

Tatili uzakta aramayanlar “İstanbul Cevahir”in sinema ve eğlence bölümlerinde, keyifli aktivitelerle yazın bunaltıcı havasını dağıtacak. Açık büfelere karşı kapalı olanlar, tatilin tadını menülerde çıkarıp bi’ lahmacun için kredi çekmek istemeyenler ise yemek bölümünde, yaz kampanyalarının tadını çıkaracak.