ALC Filo Sahibi Alican Toraman’dan 1 Milyon liralık deprem yardımı!

featured

Kahramanmaraş merkezli yüzyılın depremi olarak bilinen ve birçok ilde on binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirmesine sebep olan depremin ardından İzmir merkezli ALC Filo İzmir Araç Kiralama sahibi ve ALC Group yönetim kurulu başkanı Alican Toraman depremzedeler için 1 Milyon lira bütçe ayırdığını açıkladı.

Alican Toraman, “Yurt genelindeki tüm STK’lar, şirketler ve yurttaşlarımız gibi bizler de depremzedeler için seferber olduk. Bu doğrultuda depremzedeler için 1 Milyon nakdi yardımında bulunmaya karar verdik. Bununla birlikte ALC Filo şirketimizden araç kiralayıp deprem bölgesine gitmek isteyen vatandaşlarımızın kış lastiklerini ve sigorta işlemlerini ücretsiz bir şekilde yaptık. ALC Filo’dan kiralanan araçlarımızın 1 günlük kiralama ücretini de depremzedelerimize bağışlamak üzere bütçemize ekledik.

Çok sayıda ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle derin üzüntü içindeyiz. Acımız çok büyük. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Enkaz altında olan vatandaşlarımız için umutlu bekleyişimizi sürdürüyoruz. Canla başla çalışan tüm kurtarma ekiplerine de minnetlerimizi sunuyoruz.” dedi.