AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan Seçim Açıklaması

featured

Kurum: “Seçim Süreci Büyük Olgunlukla Yürütüldü”

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, yapılan açıklamada Türkiye, İstanbul ve millet için önemli bir seçim sürecinin yaşandığını belirtti. Kurum, seçimlerin büyük bir olgunlukla yürütüldüğünü ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Teşekkür Mesajı

Kurum, hangi partiye oy verirse versin tüm vatandaşlara teşekkür ederek, seçim sürecinde emek harcayan, destek veren herkese şükranlarını iletti. 90 gündür İstanbul’un 39 ilçesinde proje ve eserlerini paylaştıklarını belirten Kurum, vatandaşların kendilerini samimi bir şekilde karşıladığını ve desteklediğini vurguladı.

Gelecek İçin Çalışmalara Devam

Kurum, İstanbul için, İstanbullular için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, milletin huzuru ve refahı için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ayrıca, 22 yıldır olduğu gibi milletle el ele vererek ülkeyi daha ileri seviyelere taşıma kararlılıklarını dile getirdi.

Kabaktepe: “Milletimizin Kararı Yol Haritamızdır”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de seçim sürecinin olgunlukla tamamlandığını belirterek, milletin kararının kendileri için her zaman yol haritası olduğunu söyledi. Sonuçların açıklanmasının ardından çalışmalarına güçlü bir şekilde devam edeceklerini ifade etti.