3×7 Boş Konteyner

featured

Özellikle son zamanlarda tercih edilen standart ölçüdeki konteyner malzemelerimizdir ürünlerimiz müşterilerimizin istekleri doğrultusunda birden fazla tasarımlar ile seçenekler ile üretilmektedir.

Yani ürünü üretirken amacımız müşterilerimizin tam olarak ihtiyaç duyduğu özelliklere sahip olması ve geniş kitlelerde kullanımına olanak sağlaması yer almaktadır. Bu nedenle nedir ki Türkiye özellikle son yıllardaki prefabrik ve konteyner sistemlerindeki gelişmeler vasıtasıyla sürekli büyüyen ve ilerleyen ana ülke konumuna gelmiştir.

3×7 Konteyner Kaç Para Ve Maliyeti?

Şu an için 21 metrekare gibi konteyner sistemleri kaç paradan satıldığına dair genel olarak standartta cevaplandırabileceğimiz birçok temel ve durum bulunmaktadır.

Yani ürünlerimizin fiyatlarında yapılan bütün geliştirmelerde ve iyileştirmelerde özellikle son kullanıcının ciddi maliyet altında kalmadan onlar için uygun çözümler sunabilmek adına sürekli çalışmalarımız yapıyoruz.

Bunun doğrultusunda prefabrik sistemlerin ve konteynırlara üretimlerinden tutun gerek parça tedarikçi ve tabii ki de bu tek bir malzemeden olmuyor. Diğer yan malzemelerinde dikkatli ve kontrollü bir şekilde yapılabilmesi adına sürekli yoğun çaba sarf etmekteyiz.

34 yapı olarak amacımız sürekli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çözümleri sunma ve bu çözümler karşısında da müşterilerimize uygun olan bir konteyner sistemini vaat edebilmektedir. Kısacası şu anda yapmış olduğumuz boş konteyner yani 3 x 7 ise güncel Konteyner fiyatı 27.000 civarlarından başlayarak artarak gitmektedir. Ürünün artan bütün fiyat kalemleri arasındaki özellikler önemli ile fark etmektedir.

Boş Konteyner Ne Kadar Tl?

Bir önceki başlık ile aynı boş konteyner ne kadar elbette ki boş kontenjan diye tabir ettiğimiz tek odadan oluşan genellikle ya depo olarak kullanılan ya da bir ofis olarak kullanılan iki penceresi olan ama depo olarak kullanılmayacaksa standart olarak camsız olan ürünlerdir.

Bu gibi ürünlerimizin ölçülerindeki fiyatlar genellikle 27.000 civarından başlamaktadır.

 Ürünlerimizi bütün çeşitlerine baktığınız zaman fiyatlarına baktığımız zaman çok uygun ve son kullanıcının isteyen özel çözümler yapmaya çalıştığımızı görebilirsiniz. Bu nedenle nedir ki konteyner ürünü almadan önce daha önceden eğer bir bilginiz veya kullanışlı bizim yerimize gelerek görmenizi ondan sonra karar vermenizi tavsiye etmekteyiz.

1 Konteyner Ne Kadar Ücretleri?

Bir konteyner ne kadar bir konteynerın ölçüsüne bağlı olarak en düşük yani güvenlik kulübesi amaçlı tek kişilik olan 5500 TL civarından başlıyor ve katlanarak 60.000 ile 70.000 TL civarına da ulaşabilmektedir. 60.000 ve 70.000 fiyat oranları ile satılan ürünler genel olarak kendi içerisinde çatının yer aldığı müşterilerimizin sürekli kullandığı ve aktif olarak da kullanmaya devam ettiği ürünleri oluşturmaktadır.

Ülkemizde bu yöne özel olarak üretilen birden fazla çocuğun yer almaktadır. Konteyner konut sistemlerinde konteyner villa yazlık evleri gibi birden fazla hem barınma alanında olsun hem de müşterilerimizin ihtiyaç duyacağı başka bir bölgede ofis amaçlı olabilir veya devlet kamu kurum kuruluşu yapımında da olabilir ve çözümler ile üretmiş olduğumuz ölçüler yapılmaktadır. Genel olarak 21 metrekare civarında olan ürün ölçülerimiz bu gibi yerlerde daha fazla kullanmaya uygun ve tercih edilmeye sürekli talebiyle ürünler olmuştur.

Boş Konteyner Kaç Kilo?

Genel olarak en küçük ölçüler yani 3 x 7 diye ifade ettiğimiz gibi bir metrekare olanlar 1 ton ve üstünde ağırlığa sahip olmaktadır. Ürünün hem oda bölmeleri olsun hem de diğer yerlerdeki genel ölçülerin ağırlıkları ve büyüklüklerine göre de elbette ki fiyatlardaki hem kullanım alanı hem de tercih sebeplerine doğru dolu olarak ağırlıkları artmaktadır.