25 Yılı Aşkın Süredir Boya Sektörünün Güvenilir İsmi Bordex

featured

 

Bordex boya sektöründe hızla büyüyor. Müteahhitlerin her zaman yeni ürün ve hizmetlere ihtiyaç duyması nedeniyle endüstri, Bordex sayesinde sadece ülkemizde değil, Avrupa’da da tanınıyor.

Yenilikçi Boya

Bordex Boya Sanayi ve Tic. A.Ş., 1973 yılı itibariyle dekoratif boya alanında kendini göstermeye başlamış, aynı zamanda Avrupa’nın en iyi firmalarıyla ortaklık yaparak, dekoratif boya sektöründe hem firmanın hem de Türkiye’nin adını duyurmayı başardı.

Kısa sürede sektörde adını ilk sıralara yazdırmayı başaran Bordex, hem ülkemizde hem de Avrupa’da önemli işlere adını yazdırmayı başardı.

Boya Sektöründe Güvenilir Marka

Boya sektöründe 2001 yılında pazar liderliğini eline alan Bordex, binlerce çalışanı ve satış noktasıyla da ülkemizin en önemli sanayi kuruluşları arasına yerleşti. Boya sektörüne damgasını kısa sürede ve en profesyonel şekilde vuran firma, ne kadar güvenilir bir marka olduğunu gösterdi.

Sadece Avrupa’da değil, Lübnan, Tunus, Cezayir gibi Orta Doğu ülkelerinde de üretime geçen Bordex, ilk boya ihracatını yaparak, yine adını sektörün tarihine yazdı. Başarısını yurt içinden yurt dışına taşımayı kendine ilke edinen Bordex, 35 ülkeye yayılan geniş pazara dönüştürerek, başarısını daha da perçinledi.

Aldığı birçok ISO, OHSAS ve IATF garanti ve güvenilirlik belgeleriyle ne kadar güvenilir ve bu sektörde birinci sınıf olduğunu da gösterdi. Aynı zamanda Kocaeli ve İstanbul’da bulunan üretim tesisleriyle de sorumluluk bilincini yerine getirerek ülkemizin ismini de dünya çapında duyurmayı başardı.