Sağlıklı Yaşam Fit Vücut Dermojin Hünnap Tozu !

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Fazla kilolarından Ve fazla yağ kütlesinden memnun olmayanlar için, sağlıklı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olacak bir gıda takviyesi Dermojin Hünnap tozu

Ülkemizde Hünnap mevyesi olarak bilinmekte olsada çin hurması olarakta aldandırılmaktadır . Güney asya ya özgü bir meyve olan Dermojin Hünnap tozu düşük kolorisi yanı sıra çok güçlü bir antioksidan ve c vitamini içermektedir . Dermojin Hünnap tozu tüketimi Günlük C Vitamini ihtiyacını büyük ölçüde karşılayabilir. İçeriğinde bulunan potasyum, magnezyum ve demir gibi mineraller vücut fonksiyonlarının düzgün çalışması için gereklidir.

Yapısında bulunan fenolik bileşikler Dermojin Hünnap tozu güçlü bir antioksidan olduğunu gösterir. İçerdiği fenolik bileşikler kirazdan 2-4 kat daha fazladır. Antioksidan içeriği sayesinde kansere karşı koruyucudur. Yine barındırdığı antioksidan özelliği ile yaşlanma emarelerini azaltır. Antioksidanlar, tip 2 diyabet, kanser ve kalp hastalığına neden olabilecek serbest radikallerin neden olduğu hasarı önleyebilir.

Dermojin Hünnap meyvesi tozu lif zengini bir meyvedir. Yüksek lif içeriği sayesinde besinlerin sindirim ve emilimini yavaşlatıp doygunluk hissi vererek kan şekeri regülasyonuna katkıda bulunur

Dermojin Hünnap tozunun 100 gramı 79 kcal’dir. İçerik olarak 20 gr karbonhidrat içeren Dermojin Hünnap tozu glisemik indeksi 20 olup düşük glisemik indeksli meyveler arasında yer alır.

Sağlığınıza sağlık katacak Dermojin Hünnap tozunu beslenme programınızdan eksik etmemekte sağlığınız açısından büyük fayda var.

KULLANIMI NASILDIR?
Dermojin Hünnap tozunu sabahları kahvaltıdan 30 dakika önce aç karnına günde bir defa dilerseniz kaynar su ile demleyerek dilerseniz 1 kase yoğurt ile düzenli tüketebilirsiniz. Bu sayede iştahınızın kontrol altına alınmasında yardımcı olacak ve gün boyu tok kalmanıza fayda sağlayacaktır.

Ayrıca Tatlı krizlerinizi dengelemenize ve yağ yakımınızı hızlandırarak metabolizmanızın çalışmasına destek olacaktır.
Bunun yanında tansiyonu ve şekeri dengeleme özelliği de bulunmaktadır.

Düzenli kullanımda sağlıklı beslenme ve egzersiz ile birlikte ödem ve yağ probleminizden kurtulmanıza büyük ölçüde katkı salayacaktır. Dilediğiniz kiloya kavuşup sizde kendinizi çok rahat, fit ve sağlıklı hissedeceksiniz.

TAVSİYE DEĞİLDİR LÜTFEN DOKTORUNUZA SORUNUZ!