İlker Kara, yeni görevine atandı

featured

Dünya Genç Girişimciler Yatırım Ve Kalkındırma Derneği Genel Başkanı İlker Kara, Ankara Meclisi Anadolu Birliği Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı olarak göreve getirildi.
Hayatını girişimciliğe ve genç girişimcilerin desteklenmesine adayan İlker Kara, Dünya Genç Girişimciler Yatırım Ve Kalkındırma Derneği Genel Başkanlığı ile birlikte Ankara Meclisi Anadolu Birliği’ndeki görevlerini de yürütecek.
Kara, derneğin başkanlığınına başlar başlamaz genç girişimcileri desteklemek için hızla çalışmalara başladı. İş hayatında başarılı olmanın yanı sıra aynı zamanda özel hayatında da disiplinli bir hayata devam eden Kara, ayrıca kendini geliştirmek için düzenli olarak kitap okuyor, seminerlere katılıyor ve seyahat ediyor. İlker Kara, dernek başkanı olarak genç girişimcilerin başarıya ulaşması için onlara ilham vermek ve rehberlik etmek amacıyla da sık sık konuşmalar yapıyor. Genç girişimcilerin karşılaştığı zorlukları anlıyor ve onlara yardımcı olmak için çaba sarf ediyor.
Dünya Genç Girişimciler Yatırım Ve Kalkındırma Derneği, girişimcilik konusunda eğitimler, seminerler ve konferanslar düzenleyerek üyelerinin bilgi ve becerilerini arttırmalarına yardımcı oluyor. Dernek tarafından aynı zamanda SMA hastalığının pençesinde şifa bekleyen yüzlerce çocuklara iyileşmeleri için ailelerine gerekli olan yardım ve destekler yapılıyor.
Başkan İlker Kara, tabandan zirveye doğru emin adımlarla geleceğin Türkiye’sine nasıl katkı sağlarım düşüncesiyle hareket ediyor. Bu yüce millete hizmet verebilirim hesabı içinde önemli faaliyetler de bulunarak çalışmalarına hızla devam ediyor.