HolidayCheck grubu Hasan Yiğit ile birlikte Türkiye’de yeni bir iş ortaklığı kurdu

featured

 

 

 

 

Almanca konuşulan bölgelerde 20 yılı aşkın süredir rezervasyon ve karşılaştırma platformu olarak en geniş erişime sahip olan HolidayCheck, Türkiye’deki tüm turistik faaliyetlerini yürütmek için Holiday Destination Services (HDS) anonim şirketini kurdu.

 

12 milyondan fazla değerlendirme ile tatil planlamasında kapsamlı şeffaflık sunan ve Alman tatilciler arasında büyük bir güvene sahip olan HolidayCheck‘in Türkiye’deki bu girişimi, turizm alanındaki stratejik büyüme planlarının bir parçası olacak.

 

Holiday Destination Services’in Yönetim Kurulu Başkanlığını turizm ve otelcilik sektöründe birçok ünlü şirkette yönetici olarak görevlerini başarıyla yürüten Hasan Yiğit üstlendi. HolidayCheck’in Türkiye’deki tüm turizm faaliyetlerini yürütecek olan yeni destinasyon yönetim şirketinde (DMC), turizm sektöründe geniş deneyime sahip Ertan Sakallı, CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı ve HolidayCheck’in yüksek standartlarının korunmasını sağlayacak.

 

“Tatil deneyimini yeni bir seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz”

 

HolidayCheck Touristik GmbH’nin CEO’su Christian Kaschner, “Türkiye bizim için büyük önem taşıyan bir pazar. Holiday Destination Services’i kurarak net bir mesaj veriyoruz: Bölgede varlığımızı sadece genişletmekle kalmayıp, aynı zamanda müşterilerimize sunduğumuz tatil deneyimini yeni bir seviyeye taşımak istiyoruz”dedi.

 

Ertan Sakallı ve ekibiyle belirledikleri hedeflere ulaşmak için en iyi partnerlere sahip olduklarını kaydeden Kaschner: “Holiday Destination Services, müşteri hizmetlerinde yeni standartlar belirleyecek. Müşteriler, isteklerine ve ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanmış gezilerden faydalanabilecekler. Bu, sadece tipik turistik deneyimlerle sınırlı kalmayacak, aynı zamanda Türkiye’nin kültürüne ve güzelliklerine otantik bir bakış sunacak.” diye konuştu.

 

Holiday Destination Services’in HolidayCheck markasının bölgede farkındalığını artırmada da önemli bir rol oynayacağının altını çizen Kaschner, “Yeni girişimimiz, hedeflenen pazarlama stratejileri ve mükemmel hizmetlerle HolidayCheck markasını Türkiye’de tatil deneyimleri sunan lider sağlayıcı olarak konumlandıracaktır” ifadelerini kullandı.

 

Size kapsamlı veri tabanımızdan bilgi sunmaktan memnuniyet duyarız. Otellere ilişkin bireysel değerlendirmeler, fotoğraflar, videolar ve birçok seyahat önerisi burada yer almaktadır. Bu özgün değerlendirmeler, araştırma amaçlı olarak ülkelere, şehirlere ve konu gruplarına göre sıralanabilir. Size özel bilgiler ve hazırlanmış veriler sunmaktan memnuniyet duyarız. Diğer konular ise dünya genelindeki destinasyonlar ve otellerle her gün ilgilenen uzmanlarımızın bilgisine dayanmaktadır. Talep üzerine, röportajlar, açıklamalar, yorumlar veya tartışma oturumları için memnuniyetle iletişim kurarız.

 

HolidayCheck Hakkında

HolidayCheck, tatilleri daha iyi hale getirmek ve Almanca konuşulan ülkelerde en geniş erişime sahip eğlence amaçlı tatil platformu olma vizyonuyla faaliyetlerini yürütüyor. Şeffaflık, kalite ve yenilik; tatilcilere en iyi seyahat deneyimini sunmak amacıyla hizmet veren çevrimiçi rezervasyon ve değerlendirme portalının temel değerleridir. Bu platformun temelinde 12 milyondan fazla otel yorumu, kendi çevrimiçi seyahat acentası ve 65 tur operatörünün yanı sıra diğer turizm sağlayıcılarının sunduğu teklifler yer almaktadır.

 

 

 

HolidayCheck, Stiftung Warentest’in çevrimiçi seyahat acentesi testinde (sayı 1/2024) genel olarak “İyi” (2,1) notu almış ve “Rezervasyon ve İptal” kategorisinde “Çok iyi” (1,1) notunu alan tek çevrimiçi seyahat portalı olmuştur. 2021 yılından itibaren HolidayCheck Rental Cars’ın sunduğu uygun fiyatlı kiralık araba teklifleri de platformda mevcuttur.

Tatilciler ayrıca 4,2 milyondan fazla üyenin bulunduğu seyahat forumunda ve HolidayCheck çevrimiçi dergisinde birçok faydalı bilgi ve ilham kaynağı bulabilmektedir. Buna ek olarak, HolidayCheck uzun yıllardır sahte incelemelerle mücadeleye kendini adamıştır ve “Birlikte Sahte İncelemelere Karşı” girişimini kurmuştur. HolidayCheck AG, HolidayCheck Grubunun bir yan kuruluşu olarak 2003 yılında kurulmuştur ve merkezi Almanya’nın sınır kasabası Konstanz yakınlarındaki Bottighofen, İsviçre’de bulunmaktadır.