TMSF, Lüks Araç İhalesi Dolandırıcılığı Hakkında Açıklama Yaptı

featured

TMSF, Kamu Kurumu Olarak İhalelerin Şeffaflığını Vurguladı

Türkiye Maliye ve Suç Araştırma Kurumu (TMSF), düzenlediği lüks araç ihalesiyle ilgili yapılan dolandırıcılık ihbarları üzerine açıklamada bulundu. Kurum, ilgili mevzuat çerçevesinde gerçekleştirilen satışların şeffaf bir şekilde yapıldığını ve hiç kimsenin bu satışlara aracılık yapamayacağını belirtti.

İhale Bilgilerine Kurumun İnternet Sitesinden Erişilebileceği Bildirildi

TMSF, geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı lüks araçların da yer aldığı ihalelerin, ihale şartnamesine uygun olan herkesin katılımına açık olduğunu duyurdu. Kurum, bütün ihale bilgilerine https://www.tmsf.org.tr adresinden erişilebileceğini vurguladı.

Dikkatli Olunması Gereken Şahıslara Karşı Uyarı Yapıldı

TMSF Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, halk arasında “çantacı, aracı, komisyoncu” gibi isimlerle tanımlanan dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, duyurusu yapılmadan araçların çok düşük bedellerle alınmasının mümkün olmadığına dikkat çekildi.

22 Şubat’ta Yapılacak İhalede Lüks Araçlar Satışa Çıkarılacak

22 Şubat tarihinde saat 10.00’da TMSF binasında gerçekleştirilecek ihalede, Bentley, Porsche, Mercedes ve Land Rover gibi çeşitli marka ve modelde 19 araç satışa sunulacak.