İstanbul’da Korkunç Bir Köpek Saldırısı!

featured

Olay, Orhan Mahallesi Ağva İstanbul Caddesi’nde meydana geldi

Dün sabah saatlerinde Orhan Mahallesi Ağva İstanbul Caddesi’nde korkunç bir olay yaşandı. Okula gitmek için kaldırımda yürüyen bir çocuğa 2 köpek saldırdı. Saldırı sonucunda çocuk yere düşerken, çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu.

Çevredeki vatandaşlar anında müdahale etti

Köpeklerin saldırısı karşısında çevredeki vatandaşlar hemen olaya müdahale etti. Birkaç kişi köpekleri kovalayarak uzaklaştırmaya çalışırken, diğerleri ise çocuğun yardımına koştu. Köpeklerin saldırısı sonucunda çocuk hafif yaralarla kurtuldu ve hemen ambulans çağrıldı.

Çocuk tedavi altına alındı

Olay yerine gelen ambulansla çocuk hemen hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, çocuğun vücudunda çeşitli yaralanmalar tespit etti ve hemen tedaviye başladı. Şu anda çocuğun durumu stabil ve tedavi süreci devam ediyor.

Köpeklerin sahibi aranıyor

Olayın ardından, köpeklerin sahibi hızla olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, sahibin tespiti ve olayın ayrıntılarını belirlemek için çalışmalara başladı. Köpeklerin saldırısına ilişkin soruşturma sürüyor.

Olayın ardından, köpek sahiplerine yönelik daha sıkı denetimler ve eğitimlerin yapılması gerektiği tartışmaları da başladı. İnsanların güvenliği ve huzuru için önlem alınması bekleniyor.