Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Kayseri’de Ziyaretlerde Bulundu

featured

Bakan Şimşek’in Kayseri Ziyareti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kayseri’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Şimşek, Vali Gökmen Çiçek’i Talas ilçesindeki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Bakan Şimşek’in Ziyaretine Katılanlar

Bakan Şimşek’i, Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve protokol üyeleri karşıladı.

Şimşek’in Ziyaret Programı

Bakan Şimşek, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları ile belediye çalışanları tarafından karşılandı.

Bakan Şimşek’in Açıklamaları

Bakan Şimşek, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, fiyat istikrarını merkeze alan, bütçe disiplinini ve sürdürülebilir cari açığı hedefleyen programlarını uygulamaya devam ettiklerini belirtti. Şimşek, “Her fırsatta ülkemizin dört bir yanında ekonomi politikalarımızın hedeflerini ve sonuçlarını anlatıyoruz” dedi.

Bakan Şimşek’ten Yerelleşme Mesajı

Bakan Şimşek, Manisa, Bartın ve Kocaeli’den sonra Kayseri’de de reel sektör ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiklerini belirterek, “Türkiye Yüzyılı’nda ekonomimiz yerelde başlayan kalkınma ile değer üretmeye devam edecek” mesajını paylaştı.