Brüksel Havalimanı’nda Grev Nedeniyle THY Seferleri İptal Edildi

featured

Brüksel Havalimanı’nda Grev Kararı

Brüksel Havalimanı’nda görev yapan güvenlik, bagaj ve pist görevlileri, 1 Ekim tarihinde grev yapacaklarını duyurdu. Bu kararın üzerine Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği, iş bırakma eylemi nedeniyle 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde Brüksel’e yapılacak seferlerin karşılıklı olarak iptal edildiğini açıkladı.

THY’den Sefer İptali Açıklaması

THY Basın Müşavirliği yaptığı açıklamada, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan seferlerin iptal edildiğini belirtti. İptal edilen seferler arasında TK-1941 İstanbul-Brüksel ve 1 Ekim’de yapılması planlanan TK 1942 Brüksel-İstanbul seferleri bulunmaktadır. Ayrıca, TK 1937, TK 1938, TK 1939, TK 1940, TK 1943 ve TK 1944 seferlerinin de iptal edildiği açıklandı.

Yolculara Duyuruldu

Havayolu şirketi, yolcuların mağdur olmaması adına sefer iptallerini önceden duyurarak gerekli önlemleri almalarını sağlamaya çalışmaktadır. Grev nedeniyle iptal edilen seferlerle ilgili bilgilendirme ve alternatif seyahat seçenekleri konusunda yolcuların THY ile iletişime geçmeleri tavsiye edilmektedir.

Bu gelişmeler doğrultusunda Brüksel’e yapılacak seyahat planlarınızı gözden geçirmeniz ve gerekli düzenlemeleri yapmanız önemlidir. THY, yolcuların mağduriyet yaşamaması için gereken hassasiyeti göstermekte ve en kısa sürede seferlerin normale dönmesini sağlamak için çaba harcamaktadır.