Bakan Tekin, Erhan Dedeoğlu Anadolu Lisesi’nin Açılış Törenine Katıldı

featured

Bakan Tekin, Okulun Açılışında Konuştu

Bakan Tekin, vefat eden iş insanı Erhan Dedeoğlu’nun bağışlarıyla Güngören’de yapılan Erhan Dedeoğlu Anadolu Lisesi’nin açılış törenine katıldı.

Çiçeklerle Karşılandı

Bakan Tekin, okul girişinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Dua İle Başladı

Tören, merhum Dedeoğlu için Güngören İlçe Müftüsü Abdulkerim Tohumcu tarafından okunan dua ile başladı.

Hayırseverlere Teşekkür

Milli Eğitim Bakanı Tekin, yaptığı konuşmada, hayırsever kimliğiyle tanıdıkları Erhan Dedeoğlu’nu temsilen ailesi ve yakınlarına teşekkür etti.

Eğitime Destek Önemli

Tekin, eğitim öğretimde hayırseverlerin verdiği desteklerin önemine vurgu yaparak, “Sadece 2023 yılının Haziran ayından itibaren 3 binin üzerinde derslik protokolü yaptık. Bunlar inşallah önümüzdeki eğitim öğretim yılında hayata geçmiş olacaklar.” dedi.

Öğretmenlere Teşekkür

Bakan Tekin, öğretmenlere de teşekkür ederek, “Erhan amca gibi kişilere hayır duası edecek nesilleri sizler yetiştireceksiniz. İnşallah hep beraber bu süreci yürüteceğiz.” ifadesini kullandı.

Okulun Açılışı Gerçekleşti

Bakan Tekin, okulun açılış kurdelesini protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte keserek, toplu fotoğraf çektirdi.

Katılımcılar

Törene, AK Parti İstanbul Milletvekili Rabia İlhan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk, hayırsever Erhan Dedeoğlu’nun yakınları, öğrenciler ve öğretmenler de katıldı.